Головний напрям діяльності вашої профорганізації?

2024, 9
   

ХАЕС – переможець Спартакіади Атомпрофспілки

02.06.2021

Команда ХАЕС – переможець Спартакіади Атомпрофспілки України

26-30 травня в смт Затока Одеської області проходила XXIX Спартакіада колективів фізкультури Атомпрофспілки України. У змаганнях взяли участь спортивні команди трудових колективів підприємств атомної енергетики та промисловості України: Запорізької, Хмельницької, Южно-Української, Рівненської АЕС, Східної об’єднаної організації профспілки (м. Жовті Води).

Визначали найсильніших та найспритніших у дев’яти видах спорту: плаванні, гирьовому спорті, мініфутболі, настільному тенісі, волейболі, шахах, шашках, стрітболі, пляжному волейболі.

Спортсмени Хмельницької АЕС продемонстрували найкращі результати та посіли перше місце в турнірі з настільного тенісу, де команду представляли Галина Розвазька, Олексій Глазков та Юрій Шминдра. У змаганні з пляжного волейболу представниці команди ХАЕС Євгенія Григоренко та Олександра Матвійчук також вибороли перше місце. Продемонстрували свою майстерність і шахісти Вікторія Сафронова, Олександр Іванов та Яків Луговий, які принесли третє «золото» до командної скарбнички.

Успішно виступили спортсмени Хмельницької АЕС у турнірі зі стрітболу та в гирьовому спорті, посівши другу сходинку. До трійки кращих увійшли також нетішинські плавці та учасники змагань із шашок.

Результати, які продемонстрували спортсмени Хмельницької АЕС, дозволили команді піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу. Друге місце посіли представники Южно-Української АЕС. Третіми стали запорізькі атомники.

Крім командних досягнень були відзначені й особисті. Зокрема дипломом за спортивні досягнення було відзначено працівників ВП ХАЕС Василя Городецького та Івана Маркевича.

Відзначено також кращих гравців, серед яких представниця пляжного волейболу Олександра Матвійчук та Олексій Рагузін, який продемонстрував достойні результати зі стрітболу. Кращим суддею XXIX Спартакіади колективів фізкультури Атомпрофспілки України визнано також представника ХАЕС Сергія Кузмінчука.

Перемога у Спартакіаді Атомпрофспілки України – результат спільної співпраці профспілок і трудового колективу Хмельницької АЕС, для якої фізичне здоров’я працівників серед основних пріоритетів. За словами директора спортивного комплексу «Енергетик» ППО ХАЕС Станіслава Балаяна, команда продемонструвала достойний результат, ставши призерами у семи видах із дев’яти можливих. «Спортсмени Хмельницької АЕС докладуть максимум зусиль, щоб у наступній, XXX ювілейній Спартакіаді команда не лише була першою, а і призером у всіх видах спорту», - резюмував керівник спорткомплексу.

Докладно

останні публікації
07.05.2024
Благодійна лотерея до Великодня на підтримку ЗСУ
Захід організували працівники транспортного цеху філії «ВП ХАЕС». Благодійними лотами стали вироби майстрині, працівниці ТрЦ Тетяни Шпак, котра вже...
07.05.2024
Подаруй світло Харкову
Колектив Рівненської АЕС долучився до всеукраїнської благодійної акції «Подаруй світло Харкову», в межах якої закуплено та передано більше чотирьох...
06.05.2024
Наші на Зборах з греко-римської боротьби
Напередодні свята Воскресіння Христового центром греко-римської боротьби стало місто Мукачево, де з 1-9 травня проходить навчально-тренувальний збір Національної збірної...
05.05.2024
З Великоднем!
Сердечно вітаємо всіх із Великоднем. Хай це свято із свят принесе у наші серця найдобріші та найсвітліші помисли, любов...
05.05.2024
З Великоднем!
Сердечно вітаємо всіх із Великоднем. Хай це свято із свят принесе у наші серця найдобріші та найсвітліші помисли, любов...