Головний напрям діяльності вашої профорганізації?

2024, 9
   

Паркові перегони на підтримку ЗСУ

21.10.2023

Паркові перегони на підтримку ЗСУ

15 жовтня у парку міста-супутника Рівненської АЕС з метою підтримки Збройних Сил України відбувся благодійний велопробіг.

 Кожен спортсмен зробив благодійний внесок. Тож спільно зібрали 14000 гривень. Ці кошти передадуть волонтерській групі Рівненської АЕС для придбання необхідного обладнання воїнам, які боронять країну від окупантів на лінії зіткнення.

Нагадаємо, вперше кроскантрійні велоперегони «Перегони на Хомецькій» відбулися 2017 року на горі Хомецька. Відтепер ці змагання змінили локацію та проводитимуться у міському парку Вараша.

 Цьогоріч для участі у спортивному івенті зареєструвалися 78 учасників. Підтримати велосипедистів прийшли їхні рідні та друзі. Організатори розробили маршрути як для дорослих, так і для дітей. Усі траси були різної складності, зокрема, для категорій «Малюки» та «Діти» заїзди організували біля стартової галявини, а дорослі випробовували себе ґрунтовими стежками та пагорбами міського парку. На фініші усі спортсмени отримали пам’ятні медалі, а також традиційно кожному учаснику подарували синьо-жовту стрічку.

 «Маршрут мені сподобався: проїхав емоційні та жваві три кола. Спочатку взагалі було легко, проте на 3-му колі відчув невелику втому, однак це не завадило мені отримати срібло у своїй категорії», — поділився враженнями Богдан Новак.

 «Кожен з нас намагається зробити все, аби допомогти Україні побороти ворога. Ми знаємо, що об’єднані, сильні та непереможні», — зазначив голова ППО РАЕС Іван Мельник.

 «Сьогодні була прекрасна велотраса, її підготувала велокоманда «РАЕС team». Сімейний спортивний захід об’єднав малюків і дорослих. У результаті всі разом ми зібрали кошти, які передамо волонтерській групі Рівненської АЕС, аби задіяти їх для пришвидшення Перемоги України, — підсумував голова організації молоді ППО РАЕС Євгеній Бураков. — Дякую адміністрації та профспілці РАЕС, нашим партнерам за підтримку. Дякую учасникам і закликаю усіх долучатися до наших благодійних заходів, адже вони наближають Перемогу».

 Організаторами події стали організація молоді ППО РАЕС та велокоманда «РАЕС team» за підтримки Рівненської АЕС, первинної профспілкової організації (ППО) РАЕС, ВП ГО «УкрЯТ» у Рівненській області, а також Вараської міської ради.

Рівненська АЕС

 


останні публікації
09.05.2024
РАЕСівець — атомний інноватор!
Працівник РАЕС переможець конкурсу наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики і промисловості «Атомні інноватори» – 2024....
08.05.2024
Благодійна лотерея до Великодня на підтримку ЗСУ
Захід організували працівники транспортного цеху філії «ВП ХАЕС». Благодійними лотами стали вироби майстрині, працівниці ТрЦ Тетяни Шпак, котра вже...
07.05.2024
Подаруй світло Харкову
Колектив Рівненської АЕС долучився до всеукраїнської благодійної акції «Подаруй світло Харкову», в межах якої закуплено та передано більше чотирьох...
06.05.2024
Наші на Зборах з греко-римської боротьби
Напередодні свята Воскресіння Христового центром греко-римської боротьби стало місто Мукачево, де з 1-9 травня проходить навчально-тренувальний збір Національної збірної...
05.05.2024
З Великоднем!
Сердечно вітаємо всіх із Великоднем. Хай це свято із свят принесе у наші серця найдобріші та найсвітліші помисли, любов...